https://www.fibreconcepts.com/zakdoeken
Zoeken

Zakdoeken Groothandel

#/pagina
 

Zakdoeken in grote hoeveelheden inkopen voor in jouw winkel? Fibre concepts biedt een grote collectie van zakdoeken aan met ruime voorraden. Dat betekend dat we snel kunnen leveren en ervoor zorgen dat de zakdoeken snel in uw winkel liggen voor de verkoop. Bij Fibre Concepts ben je aan het juiste adres voor de beste kwaliteit en het grootste assortiment tegen scherpe prijzen en een snelle levering.

Zakdoeken online inkopen

Wij bieden de mogelijkheid om in onze webshop de bestelling te plaatsen ongeacht de grootte van de bestelling. In onze voor-order collectie bieden wij zelfs de mogelijkheid dat u zelf kleuren aan kunt passen zodat de collectie goed aansluit op uw assortiment in de winkel. Door onze grote hoeveelheden aan voorraden is het geen probleem om kleinere aantallen in te kopen in het seizoen, of uw assortiment aan te vullen.

Katoenen heren zakdoeken

Binnen onze groothandel beheren wij een uitgebreid assortiment van katoenen heren zakdoeken. Door het hoogwaardige katoen is de zakdoek zacht en comfortabel met een stijlvolle uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en verpakkingen, de perfecte aanvulling op uw assortiment!

Witte heren zakdoeken

Op zoek naar witte heren zakdoeken voor in uw winkel? Zoek niet verder en bestel in grote hoeveelheden witte zakdoeken voor heren. De vraag naar stijlvolle witte heren zakdoeken is altijd aanwezig en dus de perfecte aanvulling binnen uw eigen assortiment. De zakdoeken zijn gemakkelijk te wassen en onderhouden, ideaal dus voor dagelijks gebruik.

Progretto zakdoeken

Een groot aanbod binnen het assortiment bevatten de hoogwaardige Italiaanse Progetto zakdoeken. De zakdoeken zijn voorzien voor verschillende kleuren, patronen per 3 of 5 stuks in verschillende samenstellingen. Bij de kleuren van de zakdoeken moet je denken aan rood, lichtblauw, donkerblauw, grijs en wit. Gestreepte patronen, stippen of zakdoeken met ruitjes.