https://www.fibreconcepts.com/stropdassen
Zoeken

Stropdassen Groothandel

#/pagina
 
183 Resultaten
  • Serie
  • Materiaal
  • Kleur
  • Patroon
  • Eigenschappen
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina

Op zoek naar stropdassen in grote aantallen voor in uw winkel? Fibre concepts is specialist in de productie en ontwikkeling van stropdassen. Als groothandel in de stropdassen kunnen wij in grote aantallen produceren en tevens direct uit voorraad kunnen leveren. Ideaal voor herenmode speciaalzaken, bedrijven met bedrijfskleding of bedrijven in de tussenhandel.

Assortiment stropdassen

Bij Fibre Concepts hebben wij een groot assortiment aan stropdassen. Zo hebben wij 6 verschillende serie’s stropdassen waarvan de bekendste series meer dan 30 verschillende soorten zijn. De bekendste serie’s zijn 91007, 91008 & 31001. Naast de serie stropdassen bieden wij vier verschillende materiaalsoorten stropdassen aan. Zo verkopen wij zijde stropdassen, satijnen stropdassen, Lurex stropdassen en stropdassen van polyester.

Stropdassen Never out of Stock (N.O.S.) collectie

Bij Fibre Concepts voeren we een uitgebreid never out of stock assortiment in stropdassen in uni kleuren en multi-colour zodat u iedere vraag van de klant kunt bedienen. Ideaal voor als u snel een voorraad stropdassen nodig heeft of periodiek dezelfde stropdassen wilt inkopen.